vrijdag 19 oktober 2012

Ahmadinejad ontmoet joodse mensen in New York


Update 19 oktober 2012.

De mainstream media doen er alles aan om het vijandbeeld van het verschrikkelijke Iran in stand te houden.Het Iran onder Ahmadinejad die Israël van de kaart zou willen vegen.
Maar een reactie van een alerte lezeres van Apokalypse Nu! stuurde deze tekst en dit filmpje op:

Eind september waren we in New York en maakten mee hoe alles rond Waldorf Astoria o.a. was afgezet richting gebouw van de VN ivm bezoek van Netanjahoe/Obama en Ahmadinejahd .
Ik zocht e.e.a. na op de website ivm onze waarnemingen van de orthodoxe joden rond en in het Metropolitan Museum, waar ze in hun o.a. witte zijden kamerjassen over het pak rondliepen, ivm de vrije dag Yom Kippur.
Onderstaande website kwam ik tegen en deze lijkt me zeer interessant voor Apokalyps Nu, tenzij u dit allemaal al lang weet.
Met vriendelijke groet,
Luda de Vreede


naar inhoudsopgave update

4 opmerkingen:

  1. John Wervenbos zei
    Goede rubriek Kees. Met betrekking tot item Mahmoud Ahmadinejad het volgende.

    Zeer opmerkelijke video. Deze rabbijnen verklaren zich zonder omwegen antizionistisch. Zie deze verklaring (2:07) van de rabijn tweede van rechts in rij. Hij prijst Mahmoud Ahmadinejad bijkans de ‘hemel’ in, benadrukt de spirituele waarde van het Judaïsme, dit in tegenstelling tot het zionisme dat in de optiek van deze rabbijn materialistisch en goddeloos zou zijn, slechts dienend voor nationalisme, iets wat volgens de Thora, aldus deze rabbijn, streng verboden is. Judaïsme vraag van Joden volgens hem (en zijn beweging) (1) bescheidenheid, deemoedigheid en nederigheid en (2) loyaal burger te zijn in elk land van verblijf.

    Het gaat hier waarschijnlijk om de chassidistische beweging Satmar. Deze beweging heeft zijn basis in de wijk Williamsburg in Brooklyn, New York, waar ongeveer 40.000 aanhangers wonen.

    Koren op de molen van lieden als Mahmoud Ahmadinejad. Goed onderscheid maken tussen antizionisme en antisemitisme is van wezenlijk belang. Steiner bijvoorbeeld was antizionistisch maar geen antisemiet.

    Aangezien in de Arabische wereld de Protocollen van de wijzen van Zion toch gretig aftrek lijken te vinden, mag worden afgevraagd hoe dit bij Mahmoud Ahmadinejad en andere Iranezen gesteld is. Vergelijk op dit punt ook een blogbericht van Enno Nuy: Hamas is het nog niet verleerd (Aan het roer dien avond stond het hart, 17-8-2012)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb nog even nagezocht.
    Steiner heeft het mbt de protocollen van de wijzen van Zion over:
    plumpesten jesuitischen Schwindel
    GA190 5 april 1919. Daar hij deze jezuïeten elders de ingewijden van de katholieke kerk noemt, kun je je afvragen met welk (occult)doel ze deze zwendel op touw hebben gezet al bijna een eeuw geleden en nu nog steeds doorwerkend. En of ze ditnu nog steeds stimuleren.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Reactie John: Dat is inderdaad een goede vraagstelling Kees


    BeantwoordenVerwijderen
  4. John,helaas door gerommel van mij in de layout zijn jouw linka naar diverse thema's uit je tekst verdwenen.Als te achterhalen is wat deze waren,kunnn ze misschien opnieuw geplaatst worden en de oude tekst zonder links verwijderd worden. De volgorde klopt dan niet meer helemaal,maar de goede verstaander kan daar wel doorheen lezen.

    BeantwoordenVerwijderen